Moldova Vizesi

Moldova Ucuz Uçak Bileti

EGTUR seyahat, otel, tur

Moldova


Başkent: Kişinev
Para Birimi: Moldova Leyi (MDL)


HAVA DURUMU

CloudyKishinev, CU, Moldova
14°C

Yüzölçümü:33,843 km²

Büyük Şehirleri: Chisinau, Hancesti, Kişinev, Straseni, Tiraspol

Şehir Voltajı:


Türk Vatandaşlarından Vize İsteniyor mu?

Lacivert Pasaporta Vize uygulanıyor
Yeşil Pasaporta Vize uygulanıyor



* Ticari Vize başvurunuzu yapabiliriz.
* Turistik Vize başvurunuzu yapabiliriz.

Acentamız danışmanlık hizmeti vermektedir.
Ekspres vize uygulaması bulunmaktadır. Ticari Vizelerde davetiye istenmektedir.

İletişim:
GSM: :0 530 541 57 49
Telefon: 0312 439 97 39
E-mail: info@egtur.com.tr egtur@hotmail.com

İşverenseniz Vize Başvurusu İçin Gerekli Evraklar

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, konsolosluğun vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
  • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Vergi Levhasının Fotokopisi
  • İmza Sirküleri Fotokopisi
  • Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
  • Hesap Cüzdan Fotokopisi
  • Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
  • Kredi Kartları Fotokopisi
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin gideceğiniz ülkedeki Firmadan Davetiye ( Gideceğiniz ülkeden gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse konsolosluğun vize departmanında olması gerekmektedir.)
  • 2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Bordrolu Çalışan Vize Başvurusu İçin Gerekli Evraklar

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
  • Son üç aylık bordro fotokopisi
  • Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Kredi kartları fotokopisi
  • Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Gideceğiniz ülkedeki Firmadan Davetiye ( Gideceğiniz ülkeden gönderilen davetiyenin bir sureti sizde, diğerininse konsolosluğun vize departmanında olması gerekmektedir. )
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Ev Hanımı Vize Başvurusu İçin Gerekli Evraklar

  • Konsolosluk vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Eşinin gideceğiniz ülke için geçerli yada eski vizesi varsa fotokopileri

Öğrenci Vize Başvurusu İçin Gerekli Evraklar

  • Konsolosluk Vize departmanı’na hitaben dilekçe
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Almanya ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Anne veya Babanın gideceğiniz ülke için geçerli yada eski vizesi varsa fotokopileri

Emekli Vize Başvurusu İçin Gerekli Evraklar

  • Konsolosluk vize departmanı’na hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası




Egtur seyahat acentesi olarak profesyonel kadromuzla size kaliteli ve hızlı vize hizmetleri sunmaktayız. Acentemiz aynı zamanda sizin yurtdışı seyahatlerinizde her türlü desteği sağlamaktadır. Size özel tur programı, Seyahat sigortanız, uçak biletiniz,otel rezervasyonunuz, havalimanı transferleriniz, rehberlik hizmetleri verilmektedir.

Vize Başvurularınızı Bekliyoruz.
İyi Günler
Egtur Seyahat Acentesi
İletişim:
GSM: 0 530 541 57 49
Telefon: 0312 439 97 39
E-mail: info@egtur.com.tr E-mail: egtur@hotmail.com




Vize Talep Formu Doldurun

You must be logged in to post a comment.


GSM: :0 530 541 57 49
Telefon: 0312 439 97 39
info@egtur.com.tr
egtur@hotmail.com